Életcél

Életcél

 

Életcél

 

Itt olyan cikkeket olvashatsz, amelyek azzal foglalkoznak, hogyan válhatsz boldogabbá, felszabadultabbá.

 

  • Hogyan találhatod meg az életcélod?
  • Hogyan találhatod meg a középpontod?
  • Vagy éppen csak azt, hogy mi az, ami fontos számodra az életben?
Mindezt azért, hogy egyre vidámabb, kiegyensúlyozottabb, és boldogabb életet élhess…
És persze nem utolsó sorban azért is, hogy példát mutathass a gyerekeidnek, hogyan is kell ezt (jól) csinálni. :-)

 

A saját, belső személyes céljaid útja

Hogyan találhatod meg a saját belső, személyes célod 4 egyszerű lépésben?

Te tudod, mi a saját, legbelső személyes célod? Mit szeretnél elérni az életben, a munkádban, a karrieredben, a családi életedben, a gyerekeiddel kapcsolatban?

 

életcél

A nő saját életének ura akar lenniGawain és a boszorkány

Az ifjú Artúr királyt rajtakapta és elfogta a szomszéd uralkodó, miközben annak erdejében vadászott. A király a helyszínen megölhette volna Artúrt, mivel ilyen büntetés járt annak, aki vét más tulajdona ellen. De meghatódott a rokonszenvesnek talált Artúr fiatalságától, és szabadságot kínált neki, feltéve, hogy 1 éven belül helyesen válaszol egy nehéz kérdésre. A kérdés így szólt: Mit akar valójában a nő?


életcél
A személyes céljaid

Te tudod, mi a Te „ikigai”-od?

Hogyan éljünk 100 évig? Vajon van-e valamilyen titkos recept arra, hogyan élhetünk 100 évig? Számít-e, ha vannak személyes céljaid?


életcél

Kérdések a személyes céljaid eléréséhezHonnan tudjuk, hogy azt az életet éljük-e, amit igazán szeretnénk?

Vajon a személyes céljaid megvalósítása a mindennapjaid része-e, vagy csak sodródsz az árral?
Egyáltalán nem mindegy, hogy a személyes céljaid elérése része-e az életednek, vagy inkább csak megpróbálsz minden napot a lehető legjobban túlélni. Elégedett vagy-e azzal, ahol most tartasz, vagy csak vonszolod magad keresztül az életen?


életcél

A boldogtalanság ellenszereMi a sikeres és boldog nők titka?

Mi az, amit a legboldogabb, és legsikeresebb nők másképp csinálnak, mint mi? Vajon, ha találnánk olyan nőket, akik „nem álltak be az elégedetlenkedők sorába”, akik igazán sikeresek, és boldogok, akik úgy élték meg, hogy a döntéseik, és választásaik erősítették őket, és egyre csak boldogabbak, és elégedettebbek lettek a koruk előrehaladtával, akkor mit válaszolnának ezek a nők a kérdéseinkre? Mit tanulhatnánk tőlük?


életcél

Rohanás vagy lassításLassítani a mai világban? Nem őrültség ez?

Rohanni, vagy lassabban élni? Le a kalappal azok előtt, akik még bírják a rengeteg küzdelmet az idővel, a rohanással, a stresszel! De valljuk be, azért nem sokat látunk belőlük magunk körül. Vagy már mi magunk sem bírjuk olyan jól ezt a rohanó életformát? De ha egyszer mindenki ezt csinálja. Mindennek muszáj, hogy beleférjen egy napba. 


életcél

Munka és családMunka, VAGY család? Munka, ÉS család? Lehet ezek között egyensúlyt találni családanyaként?

A nőknek egy bizonyos életszakaszban választaniuk kell: vagy a munka, vagy a család. A kettő egyszerre nem megy. Senki nem tudja összehangolni a kettőt. Igen ám, de mi van akkor, ha már a családot választottam, és egyszer csak eljön a pillanat egy-két-három év után, hogy vissza kell mennem a munkahelyemre? Hogyan egyeztethető össze a munkahelyi stressz, a gyermeknevelés, és a család?


életcél

Miért kudarc a legtöbb újévi fogadalomNeked sem működnek az újévi fogadalmak? Mi lehet ennek az oka?

Vajon hányszor fordult elő már veled is, hogy újévkor egy sor dolgot megfogadtál, min fogsz változtatni a következő évben, aztán a sok-sok fogadalom mégsem lett eredményes? Mindenáron teljesíteni akartál, de mégis kudarc lett belőle?

életcél