Mesekönyv érzékeny gyerekeknek, akik szeretik  a csodák, és titkok világát

Ez a meseregény azoknak a gyerekeknek szól, akik szeretik, ha elvarázsolják őket, szeretnek más világokba csöppenni, és néha nehezen értik meg ennek a világnak a történéseit, vagy ők maguk nehezen értetik meg magukat másokkal.

Izgalmas kalandok természetről, gyógyításról, és a csodák világáról.

 

Hallottál már Turbócsról, és Murmucról, a minden lében kanál Erdei Termésmanókról, akik a világot járják, és állandóan bajba kerülnek?

Ezúttal a rejtélyes, különleges képességekkel bíró Arte Mízia megtalálása a tét, amelynek többen is a nyomába erednek. Nem mindegy, ki kaparintja meg végül.

De ki, vagy mi Arte Mízia, és miért olyan fontos megtalálni?

Hogyan sikerül a Termésmanóknak kikeveredni az Arte Mízia körül támadt ribillióból, amelybe véletlenül pottyannak bele?

Ki találja meg Arte Míziát, és mi lesz a további sorsa?

 

Az első fejezetet itt olvashatod:

 

Ez a meseregény a meséken, és mesélésen keresztül kapcsolódik az Anyamentő szolgáltatásaihoz.

Letehetetlen, kalandos, és izgalmas regény (nemcsak) gyerekeknek önmagunk, és a környezetünk megismeréséről. A “varázslásról a mindennapokban”. A lelkünk gyógyításáról.

Miről szól még a mese? A tartalomjegyzékből kiderül.

 

Amikor a fiaimnak meséltem, két bátorító visszajelzést adtak. Egyiknek sem voltak tudatában:

A kisebbik (8 éves), szinte pánikba esett, amikor befejeztem a mesét:

“Ennyi? Itt a vége? De az nem lehet! Miért nem írtad tovább? Mi történt a főszereplőkkel ezután? De ugye folytatni fogod?

Másnap még vagy háromszor megkérdezte külön tőlem, és külön az apjától, hogy ugye biztos lesz folytatása? (És hát megígértem… :-))

A másik visszajelzés: mikor a két fiú piszkálta egymást (talán tudatosan, talán nem), a mese szereplőinek nevét aggatták egymásra. Természetesen azokét, akik kevésbé tetszettek nekik. Élmény volt hallgatni, hogy ilyen könnyen beleélték magukat a mesébe. (Ezért önző módon, nyugodt szívvel hagytam, hogy tovább veszekedjenek… :-))

Még rengetegszer elolvasnám, mert az egész nagyon tetszett. A legjobban Turbócsot szerettem benne. Az volt a legizgalmasabb a történetben, amikor Arte Míziát, és Turbócsot elrabolta a varjú, és napokig nem találkozhatott egymással a két manó.”

Áron, 12 éves

„Jó, és szórakoztató. Minden tetszik benne. Az volt a legizgalmasabb rész, amikor a Termésmanók egy léghajóban ültek, és az üldözés közben kidobálták az összes homokzsákot.”

Benedek, 8 éves

 

Az ő reakciójuk győzött meg, hogy mások is szeretni fogják a két Termésmanó főhőst, és a kalandjaikat.

 

Itt olvashatsz további részleteket a meséből:

Arte Mízia titokzatos eltűnése – meseregény érzékeny gyerekeknek

 

Remélem, elég kíváncsivá tettelek, és már alig várod, hogy egy izgalmas mesekönyvet ajándékozz a gyermekeidnek (és magadnak), amelynek segítségével megtanulhatják egy kicsit másképp látni a világot.

 

A könyvet három módon tudjuk eljuttatni Hozzád:

 

1. Hétköznapokon 9-18 óráig személyesen tudod átvenni a Visegrádi u. 60. I.em. 6. szám alatt (kapucsengő: Human Harmony).

2. Banki átutalással történő fizetés esetén postai úton, ajánlva küldjük el a könyvet. Ha ezt a módot választod, akkor a könyv ára (3450 Ft) mellett a postai ajánlott küldés árát (+710 Ft) is át kell utalni, azaz összesen 4160 Ft. (Ha ezt a módot választod, akkor külön e-mailben küldöm el Neked a számlaszámot, amelyre a pénzt utalhatod.)

3. Postai utánvéttel küldjük el számodra a könyvet a Megrendelő lapon megadott címre. A postai utánvét díja a könyv árán felül: 1970 Ft. Így a teljes összeg: 3450 Ft + 1970 Ft, azaz 5420 Ft.

 

Az alábbi Megrendelő lapon kérlek, azt is pontosan jelezd, hogy milyen módon szeretnéd megrendelni a könyvet.

Arte Mízia titokzatos eltűnése

Arte Mízia titokzatos eltűnése

     A könyv ára: 3450 Ft

               272 oldal

               Kötés: papír / puha kötés

               ISBN: 978-963-08-8900-1

 

 

 

Megrendelés itt

Név, cím, e-mail, telefon
Vezetékneved
Keresztneved
E-mail címed
Telefonszámod
Itt jelezd, hogy személyesen veszed át a könyvet, vagy postán szeretnéd megkapni
Ha a postai küldést választod, kérlek, írd be azt is, hogy banki átutalással, vagy postai utánvéttel szeretnél fizetni, és, hogy milyen címre küldjük Neked a könyvet.