Mindennapos a fáradtság, a stressz, veszekedés, rosszkedv az életedben? Elveszel a mindennapi teendők és kötelességek labirintusában?

 

Talán már már azt is elfelejtetted, honnan indultál, vagy eredetileg mit szerettél volna az életben?

Te is anya vagy, és ezért éltél már át hasonló perceket:

 • Összevesztél a főnökeiddel, a munkatársaiddal, millió határidős munkát raktak a nyakadba.
 • A gyerekről kiderült, hogy neki sem a legfényesebben alakult az óvodai, iskolai napja, ezért ő is veszekedős, kiabálós, vagy sírós hangulatban van.
 • Fut a háztartás: ruhák és mosatlan edények szanaszét, a rendetlenség, a por az egekig ér.
 • A gyerekek azonnal összevesznek, ahogy belépnek az ajtón, vagy lerogynak a tévé, számítógép elé, lecke meg sehol.
 • Mire a férjed hazajön a munkából, már áll a bál.
 • Este csak beesni van erőd az ágyba és holnap kezdődik minden elölről.

Pedig annak idején milyen szép álomként indult az egész.

 

Anyamentő

Valamikor erről álmodtál Te is?

 

Úgy tervezted, hogy te leszel a tökéletes anyuka, aki mindig mosolyog, mindig mindenkivel türelmes, a gyerekei jól neveltek, és kötelességtudók, és a háztartás is tökéletesen csillog-villog.
Mára a legnagyobb álmod az maradt, hogy végre egyszer igazán, alaposan kialhasd magad.

Van kiút ebből az ördögi körből?

 • Mit szólnál hozzá, ha kiderülne, hogy létezik olyan megoldás, ami biztosítja számodra a több nyugalmat, és türelmet a családod, a gyermekeid iránt, és főleg önmagad iránt?
 • Mit szólnál hozzá, ha a napi stressz, szorongás, és ingerültség legalább egy részétől megszabadulnál?
 • Mit szólnál hozzá, ha segítséget kapnál, hogy ne kelljen megfelelned a „tökéletes anya, feleség és munkatárs” elvárásnak?

Álmodtál már valaha arról, hogy Te vagy a biztos pont a családod életében, miközben ez Téged sem felőröl, és tönkretesz, hanem pozitív energiákkal tölt fel?

Arról "álmodsz" hogy végre egyszer alaposan kialhasd magad?

Arról “álmodsz” hogy végre egyszer alaposan kialhasd magad?

Szívesen látlak Téged is egy négyszemközti tanácsadáson

Megszabadulhatsz azoktól a negatív érzéseidtől, amelyekbe folyamatosan belebotlasz, mióta csak anyává és társsá váltál, és nem találod rá a megoldást, miközben úgy tűnik, még beszélni is tabu ezekről az érzésidről az ismerőseid előtt.
Olyan új, pozitív érzéseket tapasztalhatsz meg az anyaságoddal kapcsolatban, amelyekről eddig csak álmodtál, vagy irigykedve figyelted, hogy másoknak miért egy ez olyan „könnyedén”.

Az egyéni foglalkozások heti egy alkalommal 60 percet vesznek igénybe az életedből, egészen addig, míg a közösen megfogalmazott célt úgy érzed, meg nem valósítottad, vagy elindultál a pozitív változás-változtatás lehetőségének irányába.

7 dolog, amit elérhetsz az egyéni foglalkozások során:

 1. Harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb életvitelt,
 2. Stresszmentes hétköznapokat,
 3. Jobb kapcsolatot a gyerekeiddel és a pároddal,
 4. Nagyobb boldogságot, és
 5. Több önbizalmat.
 6. Könnyebben fogod megoldani az eddig hegyekként előtted tornyosuló feladatokat, problémákat, miközben
 7. Önmagaddal, és a saját igényeiddel is többet törődsz.

Az egyéni, négyszemközti foglalkozások neked szólnak, ha

 • szeretnél tartós, és személyre szabott megoldásokat kapni életed nagy problémáira, amikkel eddig nem boldogultál,
 • ebben kitartó, és tudatos vagy,
 • zavar az anyaként, vagy a családban jelenleg betöltött szereped, de fogalmad sincs, hogyan változtass rajta,
 • zavarnak a saját, anyasággal kapcsolatos negatív érzéseid, és szívesen megszabadulnál tőlük,
 • kész vagy te magad is tenni a pozitív változás érdekében,
 • nem szereted mások előtt kiteregetni a magánéleted titkait, legbelsőbb érzéseid, de úgy érzed, segítségre lenne szükséged, mert egyedül már nem megy,
 • szereted a gyors, és tartós megoldásokat, ahol esetenként még magáról a problémáról sem kell, vagy nem kell hosszan beszélni.

Mit mondtak, akik már részt vettek az Anyamentő Egyéni Foglalkozásokon?

Nagyon örülök, hogy egy nem mindennapi, de a mindennapokban igen jól használható eszköztárat kaphattam. Mindezt a szeretet, a tisztelet és a másik ember iránt érzett teljes odaadással történt.

Köszönöm az együtt töltött, rám szánt időt! Tiszteletem és megbecsülésem!

H. Szilvia

 

Nekem Zsuzsi segített jobban megismerni és megérteni saját magam és a saját feszültségeimet. Így könnyebben el is tudom fogadni ezeket.

Segített megérteni azt is, hogy a feszültségeim valójában mélyről jönnek, generációkon át, ragaszkodom hozzájuk, de megmutatta Nekem, hogy választhatok más utat is, és a módszer segítségével el is tudom engedni azokat. Gyakorlom, a módszerét, hogy úrrá tudjak lenni a stresszes helyzeteken. Sok köszönettel tartozom!

Köszönöm a segítséget!

B. Bea

 

Nagyon tetszett ez a számomra eddig ismeretlen módszer. Leginkább az fogott meg benne, hogy a kezelés elején felvázolt problémámra úgy kaptam segítséget, hogy az a gondolataim pozitív változásával együtt érkezett és erősödött. Egy-egy kezelés végére más perspektívából láttam a helyzetemet, és a gondolataim végre kitörtek az addigi egyirányú utcából. Érdekes, hogy a pesszimizmus a kezelés hatására hogyan válik lépcsőzetesen optimizmussá.

Köszönöm a segítséget.

S. Melinda

 

Nagyon jó önismereti módszer az EFT. Finoman rávezet, hogy ami problémánk van, azt mi saját magunknak okozzuk a gondolkodásunkkal. És ezek szinte már megkövesült gondolatok, magunktól sosem jutna eszünkbe, hogy van lehetőségünk egyszerűen mást gondolni.

Én ehhez kaptam nagy segítséget. És olyan finoman terel rá egy-egy kopogtatás egy új gondolatra, hogy szinte észre sem veszi az ember.

Nekem nagyon sokat segítettél, Zsuzsi, köszönöm szépen!

Sz. Timi

 További véleményeket itt olvashatsz >>

Nem neked szólnak ezek a foglalkozások, ha azt várod tőlük

* hogy bombabiztos, 100 %-ban használható tippeket, gyereknevelési tanácsokat fogsz kapni (a foglalkozásokon a negatív érzések, élmények, traumák oldásával, és pozitívak rögzítésével foglalkozunk, nem gyereknevelési tanácsadással),
** hogy valaki megmondja neked a tutit, hol siklott félre az életed,
*** ha nem akarsz felelősséget vállalni a saját életed alakulásáért, és azt várod, hogy kívülről valaki más oldja meg helyetted.

Miért érdemes eljönnöd az egyéni foglalkozásokra?

 • Mert megtanulod hatékonyan kezelni a stresszt,
 • Mert a mindennapi életben nyugodtabb, boldogabb, és kiegyensúlyozottabb leszel, ami kihat a személyes kapcsolataidra, és a munkahelyi, otthoni teljesítményedre is,
 • Mert könnyebben fogod venni a sok párhuzamos szerepből adódó akadályt,
 • Mert egészen más minőségű kapcsolatod alakulhat ki a gyerekeiddel, ezért másképp fogod tudni kezelni az ő problémáikat is,
 • Mert megtanulsz hatékonyan segíteni a gyerekeidnek, és eligazítani őket a világ dolgaiban,
 • Mert ha problémás gyermek szülője vagy, itt megkönnyebbülést találhatsz,
 • Mert segítséget kapsz ahhoz, hogy mai, rohanó körülményeink között is elég jó anyává válhass (amiért egy nap még hálásak lesznek neked a gyerekeid).

Ha úgy érzed, hogy mindez lassan felőröl, összenyom téged, akkor nem érdemes tovább halogatnod, vagy a jó szerencsében bízva arra várnod, hogy majd minden megoldódik magától.
Hiszen Te tudod a legjobban, ha ideig-óráig meg is oldódnak a problémák, előbb-utóbb mindig visszatérnek. Te élsz vele évek óta együtt.

 

„Mi van, ha ez nekem nem működik?”

Az egyéni foglalkozások azoknak az anyáknak a legideálisabbak, akik nem szeretnék mások előtt kiteregetni a problémáikat, de régóta szenvednek attól, hogy nem tudják megoldani őket.
Az alkalmazott oldási módszerek kivétel nélkül mindenkinél működnek.
Amiben különbségek tapasztalhatóak: az időtartam, amíg egy probléma elkezd oldódni. Ezért nem az az igazi kérdés, hogy nekem működik-e az alkalmazott oldási módszer, hanem az, hogy hány foglalkozás szükséges a változás beindulásához.

Melyik anya ne érdemelné meg, hogy hetente egy órát magával is törődjön úgy, hogy hosszú távon avval még a családjának is jót tesz?
Hiszen egy kiegyensúlyozottabb, türelmesebb, mosolygósabb, és magabiztosabb anyukát / feleséget „kap vissza” a család a foglalkozások végeztével.

Hogy hogyan működik? Íme egy kis ízelítő

Hogyan tudsz azzá válni, akivé szeretnél?

Válaszd az Anyamentő Egyéni Foglalkozását, ha

 • Úgy érzed, szeretnél harmonikusabban, kiegyensúlyozottabban működő családban élni. Ami kicsit jobban hasonlít arra, amit annak idején megálmodtál magadnak.
 • Ha szeretnél régóta tartó családi traumáktól, kellemetlen élményektől megszabadulni.
 • Ha úgy érzed, hogy a gyermekednek is jól jönne egy kiegyensúlyozottabb, megértőbb, és jobban odafigyelni képes anya a mostani mindig fáradt, szomorú, vagy ideges helyett.
 • Ha már régóta nyomasztanak az anyasággal (vagy párkapcsolattal) kapcsolatos negatív érzelmeid (pl. düh, tehetetlenség, maximalizmus, szorongás), amit nem mersz senkinek sem bevallani, mert annyira nem illik bele abba a képbe, amilyennek manapság egy „szuperanyának” lennie kell.
 • Ha nem tudsz mit kezdeni a társadalom rengeteg elvárásával a nőkkel és a szerepeikkel szemben.

Tanuld meg hatékonyan kezelni a stresszt, legyél nyugodtabb, boldogabb a mindennapokban. Legyél kiegyensúlyozottabb a személyes kapcsolataidban, a munkahelyeden, és otthon is. Segítséget kapsz ahhoz, hogy a rohanó körülmények között is elég jó anyává válhass.

Az Anyamentő Foglalkozások során a problémáid érzelmi gyökerét keressük, és a negatív érzelmek feloldására fókuszálunk. Emellett megtanulhatsz egy gyorsan ható stressz kezelési módot, amelyet bármilyen, naponta előforduló kellemetlen szituációban azonnal alkalmazni tudsz. Nem utolsó sorban: még a gyermekeidnek is megtaníthatod ezáltal, hogyan kezeljék a saját feszültségeiket!

Hogyan jelentkezhetsz az egyéni foglalkozásra?

Az egyéni foglalkozásokra itt tudsz jelentkezni. Annyit kell tenned, hogy kitöltöd a jelentkezési lapot itt lent, és elküldöd nekem.
A bejelentkezésedet követően a problémád leírása alapján eldöntöm, hogy tudok-e Neked érdemben segíteni, és ha igen, hogyan. Ha igen, akkor az általad megadott telefonszámon keresni foglak, hogy az egyéni foglalkozás pontos időpontját egyeztessük, és az esetleges kérdésekre, részletekre szóban válaszoljak.

A foglalkozások helyszíne: Human Harmony Életmód Stúdió, 1132 Budapest Visegrádi u. 60

 

Az egyéni foglalkozások ára:

Az első konzultáció díja 10 000 Ft.

Az ezt követő foglalkozások ára kedvezőbb, 4 alkalmas bérlet vásárlása esetén: 36 000 Ft.

Bérlet vásárlása nélkül az egyéni foglalkozások díja továbbra is 10 000 Ft.

Miért éri meg bérletet vásárolni?

 • Mert 4 000 Ft kedvezményt nyújt az egyszeri foglalkozások díjához képest.
 • Mert igény esetén tartalmaz otthon elvégezendő feladatokat, melyek felgyorsítják a változást.
 • Mert nem személyfüggő. Ha a bérlet lejárta előtt megoldódnak a problémák, akkor a bérlet maradékát bármelyik családtagra át lehet ruházni, fél éven belül.

Az alábbi jelentkezési lap kitöltését követően válaszolok Neked e-mailben, és megbeszéljük a részleteket.

Jelentkezés itt

Név, cím, e-mail, telefon
Vezetékneved
Keresztneved
E-mail címed
Telefonszámod
Mi a legfőbb problémád?
Kérlek, írd le részletesen, milyen problémádat szeretnéd megoldani – anyaság, gyermeknevelés, párkapcsolati , munkahelyi problémák témakörében- , hogy én is tájékozódhassak, tudok-e neked segíteni:

Ui: Ha kérdéseid vannak, vagy további információkat szeretnél kapni, akkor itt találod az elérhetőségeimet: Kapcsolat