Hogyan állhatsz neki az érzelmi nagytakarításnak?

 

A negatív érzések rabságában

Ha jobban megfigyeljük, az egész világ érthetetlen, logikátlan, és véletlenszerű akkor, ha a környezetet okoljuk azzal, ami velünk történik, de végtelenül egyszerűvé lesz minden, ha magunkban keressük a választ…

Ilyenkor tavasszal van minden nagytakarítás ideje. Kívül a ház, a kert, a környezetünk, és belül a belső házunk takarítása.

Ahol az érzelmeink, viselkedésünk, hiedelmeink, gondolataink laknak. Ez az a hely, amely elől szeretünk akár egész életünkben inkább elfutni.

Inkább a negatív érzések rabjai maradunk, minthogy szembenézzünk velük, és eltüntessük őket. Legalább egy időre.

Negatív érzések, vagy pozitív érzések?

De ilyenkor tavasszal minden megújul, és számot vethetünk azokkal a régi mintákkal, gondolatokkal, hiedelmekkel, és szokásokkal, amelyek már nem hasznosak számunkra. Szembenézhetünk múltbeli érzelmeink egész tárházával, és mérlegre tehetjük: szükségünk van-e még rájuk, vagy szeretnénk már végre valami hasznosabb, könnyebb, pozitívabb érzéssel helyettesíteni őket?

Vagy még mindig inkább a súlyos terheket szeretnénk cipelni?

De az érzelmek nagytakarítása egyáltalán nem olyan egyszerű, mint egy házé.

Igaz, nem kell ablakot pucolni, porszívózni, pókhálózni.

Azt gondolnánk, elfáradni sem lehet tőle annyira.

Mégis: hamarabb állunk neki kitakarítani a házunkat, mint a lelkünket megtisztítani a feleslegessé vált, de még mindig magunkkal cipelt érzelmi terhektől.

Feszültségoldás az EFT segítségével

Persze, tudom, a következő kérdésed most az lesz:

„Szívesen megtenném, de mégis hogyan? Annyi mindennel kell foglalkoznom a munkahelyemen, otthon, és a gyerekekkel is! Hogyan jutna mindezek mellett időm magamra? Esélyem sincs ezt megvalósítani, hiába vágyom rá.”

Nos, jó hírem van. Napi öt perccel igazán sokat tehetsz magadért, a boldogságodért, és az érzelmi felszabadulásodért. Ennyi idővel senkitől nem veszed el az eddig rá szánt időd. Csak a saját életedhez adsz egy kicsivel több felszabadultságot, boldogságot, megkönnyebbülést, reményt.

Lépésről lépésre haladva talán könnyebb lesz az érzelmi nagytakarítás is.

Annak érdekében, hogy ebben segítsek Neked, létrehoztam a Facebookon egy albumot:

Érzelmi Felszabadulás Minden Napra

 

Napi feszültségoldás
Napi feszültségoldás

Ebben az albumban fogsz olyan útravalót találni, ami segíthet abban, hogyan fordíthatod azt a bizonyos napi öt percet magadra, és mindez hogyan fog segíteni az érzelmi felszabadulásodban. De csak, ha csinálod!

Mit szólnál, ha hamarosan már ezt mondhatnád magadról?

„Teljesen, és tökéletesen felelősséget vállalok az érzelmi reakcióimért, és a viselkedési mintáimért.

Örülök az új, pozitív hiedelmeimnek, és viselkedésemnek, és kinyílok egy örömteli, és csodálatos életre!”

 

De ha úgy érzed, hogy ennél több segítségre van szükséged a mindennapok elviseléséhez, akkor Neked valók az Anyamentő Egyéni Foglalkozások.