Te már használtad ezt a trükköt a napi stressz helyzeted csökkentésére, vagy hagyod, hogy az elégedetlenség elhatalmasodjon rajtad?

 

Az elmúlt hetekben arról volt szó, hogy hogyan alakultak a nők boldogságról alkotott elképzelései, és érzései az elmúlt 40 évben. Sajnos, a kutatások szerint a helyzet nem túl rózsás. Egyre fáradtabbak, energia hiányosabbak, elégedetlenebbek és boldogtalanabbak vagyunk.

Egyre kevésbé látjuk a kiutat abból a mókuskerékből, amibe a társadalom, a saját szerepeink, és a saját elvárásaink taszítanak bennünket.

De hogyan lehetne egyszerűen, és könnyen mégis kikeveredni ebből a csapdából?

Bizonyára Te sem szereted a mindennapi fáradtságot, stresszt, és rosszkedvet. Nem jó érzés, hogy nem tudod magad kipihenni, de még jól érezni sem, mert valami mindig megakadályoz benne.

A „Mi a sikeres és boldog nők titka?” blog alapján talán Te is elgondolkodtál rajta, milyen érzés lenne boldog és sikeres nőnek lenni? Mi lenne, ha erre Te is képes lennél? Mennyire lennének ezért hálásak a gyerekeid, a családod, és nem utolsó sorban, mennyire lennél hálás ezért Te saját magadnak?

Gondolkodtál már rajta, mi történne, ha átvennéd az irányítást a mostani boldogtalanságod, és a rossz érzéseid felett?

Tényleg KOMOLYAN át akarod venni az irányítást a rossz érzéseid felett?

Ha erre a kérdésre „IGEN” a válasz, akkor megtanítok egy „trükköt”.

 

Trükk a napi stressz helyzet csökkentésére
Trükk a napi stressz helyzet csökkentésére

Persze ehhez szükséges egy kis elhatározás, és némi kitartás. Mert egyik napról a másikra nem fog menni a változás. Időre van szükség ahhoz, hogy azok a rossz érzéseid változzanak, amelyeket ma még nem tudsz kezelni, és egy nap mégiscsak arra ébredj, hogy „ez már az az élet, amiről korábban álmodtál”. És persze ahhoz is időre van szükség, hogy egy napon észrevegyük, amikor már benne élünk.

De lássuk, mit tehetsz magadért, ha szeretnél a rossz érzéseiden, a stresszen, a fáradtságon változtatni?

Lehet, hogy most azt mondod:

 • De nekem nincs időm magammal foglalkozni, és törődni,
 • A gyermekem problémái fontosabbak, mint az enyém, azokat sokkal fontosabb megoldani,
 • Én különben is már megtanultam együtt élni a rossz érzéseimmel, nekem ez jutott, és kész
 • Túl hosszú ideig tartana, míg megváltoznak a dolgok körülöttem, és bennem, ezért inkább bele sem kezdek,
 • Sőt, a változás nem lesz elég tartós, és hatékony sem.

De mi lenne, ha kicsit másképp gondolkodnál? Például:

 • Mi lenne, ha én is megengedhetném magamnak, hogy azok a dolgok, amelyek ma még problémát (és mindennapi érzelmi elfoglaltságot) jelentenek számomra, holnapra a múlt ködébe vesszenek?
 • Mi lenne, ha a mai problémáim holnapra nem érintenének?
 • Holnap már könnyen mennének a gyereknevelésnek azok a buktatói, amelyekkel ma még képtelen vagyok megbirkózni?
 • Vagy megszűnnének a párkapcsolati konfliktusaim?
 • Vagy holnap már nevetni tudnék azokon a problémáimon, amelyek ma még bosszantanak (a gyerekemmel, a párommal, vagy a munkahelyemmel kapcsolatban)?
 • Mi lenne, ha megengedném magamnak mindezt a változást?

Biztos vagy benne, hogy nem érdemled meg Te is már most?

Hogy holnap már egy boldogabb napra ébredj, csak azért, mert ELDÖNTÖTTED, hogy a boldogságot választod? Egy olyan napra, amikor már nem nyomasztanak a mai terheid?

Sőt, tovább megyek. Ha ezt a trükköt megtanulod, és megérzed, mekkora hatása van, akkor meg fogod tudni tanítani a gyermekeidnek is. Azért, hogy ők is kevesebb stresszel, aggódással, és negatív érzésekkel tudják élni a mindennapjaikat.

Lehet, hogy többszörös haszonnal járhat, ha ezt az egy kis trükköt elsajátítod.

De mi ez a „trükk”?

Lehet, hogy meg fogsz lepődni. Mindez, amiről fent írtam nem lehetetlen, és nem megvalósíthatatlan.

Az Anyamentő Egyéni Foglalkozásokon megtanítom neked az EFT -t, az Érzelmi Felszabadítás Technikáját.

Megmutatom, hogy hogyan használd a mindennapi életedben, és azt is, hogy hogyan használhatod a gyerekeiddel közösen.

Ezt a módszert arra fejlesztették ki, hogy minél több rossz érzésünktől, és lelki traumánktól minél rövidebb idő alatt megszabadulhassunk, és megtapasztalhassuk azt a felszabadult életet, amit a lelki terheink lerakása után, és nélkülük élhetünk.

A módszer alkalmazható gyerekeken is. Már egészen kicsi kortól. Bizonyos lépései meg is taníthatóak nekik. Ami azt jelenti, hogy idővel akár ők is képessé válnak arra, hogy maguk kezeljék azt a stresszt, amellyel találkoznak, vagy később találkozni fognak.

Akár iskolai dolgozatok, akár barátok megszerzése, akár szorongás, akár agresszió az, ami bántja őket. Akár egyetemi felvételi, akár nyelvvizsga, vagy egy komolyabb munkahelyi szituáció zavarja őket később.

 • Szóval már csak az a kérdés: szeretnél-e megszabadulni azoktól a negatív érzéseidtől, amelyeket az anyai szerepedben, vagy más életterületeken érzel?
 • Esetleg szeretnéd-e elsajátítani ezt a módszert annyira, hogy később a gyermekedet is megtaníthasd az eddig ismert egyik leghatékonyabb stressz kezelő technikára, amelyet akár az iskolában, akár a felnőtt életében is sikeresen alkalmazhat majd az egyre gyorsuló világunk okozta stressz helyzetekben?

Szerinted hány olyan helyzet ér minket átlagosan naponta, ami stresszel járhat? És ebből mennyi olyan stressz ér, amit képtelenek vagyunk belül, a szervezetünk számára is megfelelő, egészséges módon kezelni?

És mennyi ilyen stressztényező éri a gyerekeinket?

Ha érdekel, hogyan ismerheted meg ezt a stressz csökkentő technikát, akkor ne habozz, jelentkezz Anyamentő Egyéni Foglalkozásra.