Ezer ember kerestetik

Szerinted hány ember indította el annak idején a reneszánsz korszakot, ami az egész történelmet átformálta?

Ezer ember kerestetik

 

A tudatosság változásainak hatására a szociális DNS-ünk éppúgy változik, mint a fizikai DNS-ünk.
Az immunrendszer sejtjei kevesen vannak a szervezet több trillió sejtjéhez képest. Mégis domináns szerepet játszanak a szervezet egészségének fenntartásában. A fertőzés legyőzéséhez nem szükséges, hogy a szervezet összes sejtje immun-sejt legyen. Elég csak néhány.

Hasonló módon nem szükséges, hogy egy társadalomban mindenki felébredjen ahhoz, hogy maga a társadalom felébredjen. Mindössze a kritikus tömegre van szükség, és ez a tömeg meglepően kicsi is lehet. Például a reneszánsz korszakot, amely alig huszonöt év alatt kulturális földrengésként tökéletesen átformálta a középkor társadalmát, alig ezer ember indította el.

A reneszánszt elindító néhány emberhez hasonlóan, akik ezzel örökre megváltoztatták a világot, ma egy új forradalomnak lehetünk szemtanúi, amikor néhány ezer bátor önkéntes, akik nem csak azzal vannak tisztában, hogy a saját gondolataik és érzéseik hatással vannak a génkifejeződésükre, hanem azzal is, hogy ők a változás ügynökei a társadalom számára. Saját tudatosságuk átalakítása közben a teljes egész átalakulását is irányítják. Modellezik, hogyan nézhet ki egy átalakult személy; ők azok a szociális gének, akik a teljes társadalom immun-gépezetét aktiválják.

Te is egy vagy közülük?

Ha egy vagy a sok ezer ember közül, aki elolvasta ezt a könyvet, akkor valószínűleg már kiválasztottad magad, hogy egyike legyél a társadalom katalizátorainak. Egy egyedülálló génnek szörnyűnek tűnhet a feladat, hogy megváltoztasson egy trillió sejtből álló élőlényt, annak ellenére, hogy tudjuk, az élőlénynek fel kell ébrednie, ha túl akarja élni a katasztrófát. A felébredés pedig sürgős.

De ha észrevesszük, hogy egy rendszerrel összhangban cselekszünk, és nem vagyunk elszigetelve, és hogy az elménk és tapasztalataink a lehetőségek multiverzumában a kvantum összefonódás tárgyai, akkor minden megváltozik. Azok a kis dolgok, amiket a mindennapjaink során elérünk, egy nagyobb erő részeivé válnak. Ez az erő pedig elég nagy ahhoz, hogy megváltoztassa a világot. Máris változik a világ. És az emberiség eredményei tudatos társteremtővé válnak a létezés nagy ökológiájában, és ezek az eredmények a legvadabb álmainkon is túltesznek.

 

 

Szeretnél Te is egy lenni az ezer emberből? Itt megrendelheted, hogy azzá válj: www.anyamento.hu/genjeink-csodaja