Génjeink Csodája

Figyelem: A Génjeink Csodája című könyv súlyosan alkalmas az eddigi életed teljes felkavarására, emellett lehetetlen letenni, ha egyszer a kezedbe került…

 

Nem kell hinned az ezoterikus, spirituális önjelölt guruknak, mert már a tudomány is egyértelműen bizonyítja, hogy képes vagy változtatni a sorsodon, az életed minőségén, sőt még a genetikai örökségeden is a gondolataid erejével.Talán nem is sejtenéd, de megalapozott tudományos háttere van annak, hogyan hat külső és belső környezetünk, a gondolkodásunk a génjeinkre. Minderről részletesen olvashatsz a Génjeink Csodája című könyvben, amely az elmúlt évtized korszakalkotó tudományos kísérleteit vonultatja fel. Közel 300 tudományos munkából idéz, a laikusok számára is teljesen érthető, olvasmányos nyelven.

Génjeink Csodája
Génjeink Csodája

A szerző Dawson Church a genetika, epigenetika, kvantumfizika, orvostudomány kutatási területeiről hoz izgalmas példákat. Az epigenetika azt mutatja meg, hogy a környezet hogyan befolyásolja az öröklött és megváltoztathatatlannak hitt génkészleted.

Sághy ZuzsannaSághy Zsuzsanna vagyok, a www.anyamento.hu weboldal szerzője, és a Génjeink Csodája című könyv magyar fordítója. A Génjeink Csodája fantasztikus hitelességgel bizonyítja olvasóinak: igenis kezünkbe vehetjük életünk irányítását, és valójában mi magunk vagyunk saját sorsunk kovácsai. Jó és rossz értelemben egyaránt.

A Génjeink Csodája című könyv elolvasása magában hordozza a veszélyt, hogy ezentúl nem okolhatsz másokat, ha saját életed rosszul alakul!

Nem Neked való a Génjeink Csodája, ha Te

* Szereted másokra hárítani a felelősséget, amikor rosszul érzed magad a bőrödben
* Nem szeret semmit tenni magáért,
* Nem érdeklődsz az újdonságok iránt
* Nem szeretnél meggyógyulni,
* Neked nem érdekes hová fejlődik a a gyógyítás tudománya amikorra a gyermekeid, unokáid felnőnek.

Imádni fogod a könyvet, ha

  • Emberekkel foglalkozol (pedagógus, tanár, HR-es, vezető vagy), és szeretnéd jobban megérteni, hogyan gondolkodnak mások.
  • Másokat gyógyítasz (orvos, nővér, pszichológus, természetgyógyász, kineziológus vagy, vagy energiákkal gyógyítasz), és szeretnéd jobban megismerni a gyógyítás / gyógyulás modelljét, működési elvét
  • Szeretnéd a klienseidnek elmagyarázni a gyógyulás alapvető elveit, és mikéntjét (rengeteg erre vonatkozó példa, kutatás, esettanulmány található a könyvben)
  • Szeretnél a pozitív, és negatív gondolkodás hatalmáról többet megtudni, illetve arról, hogyan kötelezhetjük el magunkat, és az egész életünket az egyik mellett
  • Érdeklődsz arról, hogy milyen irányba fejlődik a tudomány, és milyen kérdéseket feszegetnek a tudósok.

A Génjeink Csodája című könyvből az is kiderül hogyan gyógyít az energia, mi a különbség a test biokémiai és elektromágneses jelzőrendszere között, és mindezekkel milyen kapcsolatban áll a tudatosságunk minősége.

Min kell változtatnod?

A Génjeink Csodája abban rendkívüli és egyedülálló könyv, hogy nemcsak az adott helyzetek bemutatásával foglalkozik. Nemcsak azt tárja elénk, hogy mi mindenen kellene változtatnunk, hogy az életünk, kapcsolataink, egészségünk minősége javuljon.

Hogyan kell változtatnod?

Azt is részletesen, és aprólékosan bemutatja, hogy mindezt hogyan tudjuk mi magunk megteremteni a saját életünkben egyszerű, mindennap végezhető gyakorlatok segítségével. Alternatívák hosszú listáját sorakoztatja fel, amelyből mi magunk választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbb eszközöket és megoldásokat.

Terapeuták ötleteket meríthetnek belőle pácienseik gyógyításához, illetve a gyógyulás mikéntjének bemutatásához. A gyógyulni vágyók, stressz mentes életre, vagy sikerre törekvők pedig maguk alkalmazhatják ezeket a végtelenül egyszerű gyakorlatokat, hogy elérjék vágyott céljaikat.

Fogj bele Te is ennek a letehetetlenül izgalmas, és új világokat megnyitó könyvnek az olvasásába, és rendeld meg itt.

Megrendelési infó: A megrendelésed leadása után két-három munkanapon belül a kezedben tarthatod a Génjeink Csodája című könyvet, a könyv árát, 4950 Ft-ot, és a postai utánvétel árát, 2100 Ft-ot a postás veszi át tőled készpénzben.

Megrendelés itt

Név, cím, e-mail, telefon
Vezetékneved
Keresztneved
E-mail címed
Telefonszámod
Erre a címre küldjük a könyvet
Irányítószám
Város
Utca
Házszám, emelet, ajtó
A megrendelés gomb lenyomásával 4950 Ft (könyv) + 2100 Ft (postai utánvétel) fizetési kötelezettség terhel, ez a megrendelés távollévők között, elektronikus úton kötött szerződésnek minősül, vonatkozó rendelet szerint (1999. (II.5.) ) A megrendeléssel elfogadod a www.anyamento.hu weboldal megrendelési feltételeit.

Ui: Ha még bizonytalan vagy, úgy érzed több információra van szükséged, hogy dönteni tudj, hogy Neked való-e a Génjeink Csodája, akkor iratkozz fel az Anyamentő.hu hírlevél sorozatára, és nap mint nap küldök újabb és újabb infókat a Génjeink Csodája könyvről is Neked e-mailben. Kattints ide a feliratkozáshoz.