Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Jelen weboldal oldal üzemeltetője a RobinZone Outdoor Bt, Várhegy u 3, 2119 Pécel
A teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, a letölthető cikkeket, tanulmányokat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és az üzemeltető jogtulajdonát képezik.
A weboldalak mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást. A weboldal tartalma a szerző neve [Sághy Zsuzsanna] és a forrás [www.anyamento.hu] megjelölésével, működő link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható. A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozása díjköteles: 27 900 Ft + Áfa szavanként naponta.

Feliratkozási feltételek

A www.anyamento.hu weboldalon kezdeményezett feliratkozás a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a blogértesítő és/vagy a hírlevél feliratkozással a felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a weboldal üzemeltetőjétől elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben az üzemeltetőnek és alkalmankét üzleti partnereinek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak.
A nem létező e-mailcímmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mailcímmel, és a nem teljes, valótlan adatokkal feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból és kizárjuk a www.anyamento.hu hírlevél olvasóinak köréből.

Adatkezelés

A feliratkozás önkéntes. A feliratkozás dupla megerősítéses rendszerrel történik, azaz amíg a feliratkozás kezdeményezésekor megadott e-mailcímre elküldött úgynevezett visszaigazoló linkre nem kattint rá a felhasználó addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk és nem kezeljük. A www.anyamento.hu weboldal hírleveleit a www.domaincenter.hu tárhelyére telepített, a www.webgalamb.hu által forgalmazott hírlevélküldő szoftver végzi.

A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Az adatmódosítás a felhasználó által eszközölhető, minden kiküldött levélben található adatmódosítás link. Az adatmódosító linkre kattintva a felhasználó külön kérelem nélkül is tájékoztatást kaphat a róla nyilvántartott személyes adatokról.
A feliratkozáskor vagy megrendeléskor bekért és kezelt adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, IP cím, a feliratkozás időpontja, postacím, számlázási cím, kapcsolattartó telefonszáma. Az adatokat hírlevél, blogértesítő küldésére, saját illetve esetekként partnercégeink hirdetéseinek küldésére használjuk.

A weboldal tartalma

A honlapon és a kapcsolódó e-maileken, blogon, stb. bemutatott technikák és módszerek kizárólag információs célúak és semmilyen módon nem tekinthetők egészségügyi vagy orvosi tanácsadásnak. Annak ellenére, hogy az ismertetett technikákat és módszereket nagyon sok ember alkalmazta már sikeresen és mellékhatások nélkül, nincs tudományosan bizonyítva, hogy mindenkire azonos módon hatnak.

Ezért a honlap készítői és üzemeltetői, a RobinZone Outdoor Bt. tulajdonosai, valamint a (EFT, NLP, Hellinger-féle családállítás) módszerek kidolgozói nem felelősek semmilyen, a honlapon bemutatott módszer alkalmazása során vagy a későbbiekben esetleg bekövetkező lelki vagy fizikai problémáért. Az itt szerepeltetett információk felhasználásáért kizárólag a módszert alkalmazók a felelősek.

Semmilyen formában nem tanácsoljuk, vagy sugalmazzuk, hogy az orvos által előírt gyógyszerek szedésének, illetve bármilyen előírt terápia folytatásának a szüneteltetését vagy abbahagyását, amelyekben az olvasó vagy a felhasználó esetleg részt vesz. A honlapon található információk, az elsajátított technikák semmilyen szakszerű orvosi vagy természetgyógyász kezelést nem helyettesítenek.

A honlapon található információk az eredeti kidolgozók módszerein alapulnak (EFT- Gary Craig, Hellinger-féle családállítás – Bert Hellinger, NLP – John Grinder, Richard Bandler, Steve Andreas), de adott esetekben továbbfejlesztettük, saját ötletekkel, és tapasztalatokkal kibővítettük, illetve kombináltuk őket. Ezért az információk esetenként eltérnek az eredeti módszerektől, egyedinek számítanak és a RobinZone Outdoor Bt. kizárólagos tulajdonát képezik, másolásuk és továbbadásuk kizárólag a tulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges, kivéve rövid idézetek közlését a szerző és a honlapcím feltüntetésével és működő link biztosításával.

Megrendelési feltételek

A www.anyamento.hu weboldal megrendelési űrlapjának kitöltésével és a megrendelés gomb lenyomásával és ezt követően a megrendelési visszaigazoló e-mailben található “megrendelés megerősítése” linkre való kattintással a felhasználót fizetési kötelezettség terheli. A futárcég / posta automatikusan kiszállítja a megrendelőnek a terméket, az összeget a futárnak, készpénzben, átvételkor kell fizetni. A kiszállítás díjmentes.

Amennyiben a megrendelő nem fizeti ki a termék díját a futárnak, a kiszállítási, visszaküldési, és adminisztrációs költségekre bruttó 5000 Ft-ot számolunk fel, melyet megrendelő köteles kifizetni. Határon túli megrendelés esetén a termék díja előre utalással teljesítendő, ezen felül nettó 2 000 Ft szállítási költséggel növekszik az átutalandó összeg.

A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A termék gyártója a és a forgalmazással megbízott partnercégei fenntartják magának a jogot, hogy bizonyos megrendeléseket, indoklás nélkül pl. versenyérdek ütközés miatt elutasítsanak.

A termék szerzői jogvédelem alatt áll, jogtulajdonos a weboldal üzemeltetője. A termékről tilos bármilyen másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, fájlmegosztó portálokra feltölteni saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján. A termék megrendelésével a megrendelő nem jogosult a terméket továbbértékesíteni.

Másolat, átdolgozás, jogszerűtlen használat, visszaélés, továbbértékesítés vagy a termék alapján létrehozott más hasonló termék, szolgáltatás, nyilvános bemutatás, részben vagy egészben való közzététel esetén az a megrendelő, aki a jogsértés elkövette, vagy ahhoz közvetett vagy közvetlen módon hozzájárult a termék mindenkori teljes árának 200 (kettőszáz)-szeresét tartozik azonnali hatállyal megfizetni a Jogtulajdonosnak.
Ha a kiszállított termék (adat CD műanyag tokban) szállítás vagy gyártás közben meghibásodott, és a vásárló emiatt nem fér hozzá az adatokhoz, a hibás terméket visszaküldheti és új, hibátlan terméket kap. A megrendelésre az internetes vásárlások általános szabályai vonatkoznak. A megrendelés után az átvételtől számított 8 napon belül a megrendelő elállhat a vásárlástól.

A CD borítót egy biztonsági címke védi, amennyiben ez nem sértetlen, azaz a termék fel lett bontva, megrendelő nem jogosult a 8 napon belüli vásárlástól való elállásra. Lemezen tárolt szerzői művek (CD, DVD), valamint a számítógépes szoftverek esetén a vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát, ha a csomagolást (védőfóliát, védőcímkét) már felbontotta, hiszen ilyenkor lehetővé válik számára a szerzői jogi védelem alá eső információk és a termék használata. (lásd: A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet)

A felhasználói tartalom meghatározása

A www.anyamento.hu weboldalon illetve a facebook rajongói oldalon, valamit a twitter profilon megjelenő kommentek, pingbackek és trackbackek és egyéb hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében [https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0100108.TV] azaz a „2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről” szerint felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a weboldal üzemeltetője felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi.