Vajon miért gyógyít olyan hatékonyan a mágnes-terápia?

Vajon miért gyógyít olyan hatékonyan a mágnes-terápia?

 

Robert Beck volt az első, aki az 1960-as években felfedezte, hogy a Föld mágneses frekvenciájának oszcillációjáról készült grafikonok nagyon hasonlítanak az emberi agy EEG ábráira. A Föld rezonáló alapfrekvenciája (az ún. Schumann rezgés) 7-10 hertz (Hz) között mozog, átlagosan 7,8 Hz értékkel.

Ez a frekvencia az emberek és sok állat EEG-jében azonos

Beck kísérleteket folytatott különböző régiók és vallások gyógyítóival: amazonasi sámánokkal, hawai kahunákkal, keresztény hittel gyógyítókkal, indiai jógikkal, és buddhista lámákkal. Kimutatta, hogy a gyógyítás pillanatában agyhullám frekvenciájuk gyakorlatilag azonos volt.

Beck felfedezte, hogy „az olyan fogékony emberek, mint a sámánok, és más gyógyítók domináns agyfrekvenciája közel kerül a 7,83 Hz-hez, és időnként egy fázisba kerülhet a Föld jelzéseivel, ezzel harmonikus együtt-rezgést hozva létre.” A gyógyítás pillanata előtt és után a gyógyítók EEG képei a tudatosság normális állapotához hasonlóak voltak.

De a gyógyítás állapotában mindannyian a 7,8 Hz körüli frekvencián mozogtak. Úgy tűnt, nem számít, milyen spirituális tradíciót követ a gyógyító. Az istenségek, amelyekben hittek Kwan Jintől Jézus Krisztuson át a Fehér Bölényborjú Asszonyig terjedtek. Mégis a gyógyítás univerzális frekvenciáján dolgoztak, amely úgy tűnik, a gyógyító hiedelemrendszerétől függetlenül hat.

Bizonyos frekvenciák befolyásolnak minket

Bizonyos frekvenciák pozitív, vagy negatív stresszt eredményeznek, és befolyásolják az immun-rendszerünket. Az elektromágneses impulzusok képesek a mellékvese kortizol kibocsátását megváltoztatni.

„Ha az embereket kimozdítják a normális 7-10 Hz-es háttérmezőből, és speciálisan árnyékolt szobákban helyezik el őket, megváltozik az EEG-jük, a hangulatuk, és a napi (éjjel-nappali) idegi kémiájuk. A pajzsmirigyet, a hasnyálmirigyet és mellékvesét is befolyásolják az elektromágneses mezők.”
Más kísérletek bebizonyították, hogy amikor valaki kikerül ezekből a leárnyékolt szobákból, a normális cirkadián és ultradián ritmusa visszaállítható, ha 10 Hz-es mezőnek tesszük ki. Az emberi fiziológiának kapcsolatban kell lennie a Föld elektromágneses mezejével, hogy szabályozni tudja önmagát.

 

A könyv második részében gyakorlatok sora szerepel, amelyek segítenek ennek a kapcsolatnak a helyreállításában. Ha közelebbről érdekel, itt megrendelheted a könyvet: www.anyamento.hu/genjeink-csodaja