Nyerd vissza minél hamarabb a türelmed!

22 kérdés + 5 azonnali gyakorlat a türelemért

  • Hogyan reagálhatsz a kritikus helyzetekre higgadtan és türelmesen?
  • Hogyan NEM fogsz felrobbanni azokban a helyzetekben, amik eddig idegesítettek?
  • Hogyan tudod VÉGRE megállni, hogy ne veszekedj annyit?
  • Szeretnéd azt is megérteni, mi a türelmetlenséged oka?
  • HOGYAN szeretnél tenni ellene, hiszen bizonyára már sok mindent próbáltál?

Tudd meg ebből az e-bookból:
Kérem, fogadd el 

Úgy tűnik, minden türelmetlenné tesz: az életünk üteme, az új technológiák, a stressz, hogy túl sokat vállalsz magadra. Az eredmény?

Egyre kevésbé jellemző ránk, hogy képesek vagyunk várni valamire. Inkább mindent azonnal, vagy legkésőbb öt perc múlva akarunk. Miközben a valósában a saját elképzeléseink miatt leszünk türelmetlenek, nem azért, amit a környezetünk ténylegesen tesz, vagy nem tesz. Az a kép tesz türelmetlenné, ami a fejünkben él egy-egy helyzetről.

A türelmetlenség képes: fizikai, érzelmi fájdalmat okozni, befolyásolja  a kapcsolatainkat. A türelmetlenség egyik fontos oka az az elképzelésünk, hogy valaminek gyorsabban kell megtörténnie, mint ahogy magától haladna.

Az e-book 22 kérdésével tisztán átláthatod, mi tesz türelmetlenné. Milyen események, mondatok, gondolatok, emberek váltják ki a türelmetlenséged. Melyik fajtája jogos, és hasznos számodra, és melyik nem. Milyen türelmetlenséggel kell szembenézned, mikor a céljaid szeretnéd elérni.

A kérdéseket követően pedig 5 azonnal használható gyakorlatot találsz, amelyek segítenek csillapítani, vagy akár el is tüntetni a kitörni készülő türelmetlenséged.

Töltsd le Te is az e-bookot!