Segítek

Mindennapos a fáradtság, a stressz, veszekedés, rosszkedv az életedben? Elveszel a mindennapi teendők és kötelességek labirintusában?

 

Ha igen, akkor jó helyen jársz: segítek Neked, hogy a stresszt képes legyél  minél hatékonyabban megszüntetni. És olyan boldog, mosolygós és kiegyensúlyozott legyél, amilyenről valójában álmodsz.

Talán régen Te is erről az idilli képről álmodtál.

Anyamentő
Valamikor erről álmodtál Te is?

 

Aztán valami a hétköznapok darálójában összetört.

Talán Te is éltél már át hasonló perceket:

 • Összevesztél a munkatársaiddal, a főnökeid feszültséget teremtettek a munkahelyen, vagy millió határidős munkát raktak a nyakadba.
 • A gyereknek sem a legfényesebben alakult az óvodai, iskolai napja, ezért ő is veszekedős, kiabálós, sírós hangulatban van, vagy épp nem lehet egy szót sem kihúzni belőle.
 • Fut a háztartás: ruhák és mosatlan edények szanaszét, a rendetlenség az egekig ér.
 • A gyerekek azonnal összevesznek, ahogy belépnek az ajtón, vagy lerogynak a tévé, számítógép, telefon elé, lecke meg sehol.
 • Mire a férjed hazajön a munkából, már áll a bál.jele
 • Este csak beesni van erőd az ágyba és holnap kezdődik minden elölről.

De vajon hol borult fel, vagy romlott el minden?

Az Anyamentő Egyéni Foglalkozásokon közösen rájöhetünk arra, hogy hol változtak meg a dolgok, mi az, ami a legjobban feszültté tesz. És nemcsak rájövünk közösen a beszélgetések során, hogy hol siklottak ki a dolgaid, de közben fel is oldjuk ezeket a blokkokat EFT-vel (az Érzelmi Felszabadítás Technikájával).

Az Anyamentő Egyéni Foglalkozásokon két legyet ütünk egy csapásra:

 • Felderítjük a problémát beszélgetésekkel,
 • ÉS rögtön fel is oldjuk őket az EFT módszer fantasztikus stresszcsökkentő erejével.

Ha jelentkezés előtt többet szeretnél megtudni az EFT módszerről, akkor kattints IDE.

Ha már most szeretnél jelentkezni, akkor ezen az űrlapon bejelentkezhetsz, amint tudlak, visszahívlak, és megbeszéljük a részleteket.

Biztosíthatlak róla, hogy létezik az a megoldás, ami több nyugalmat, és türelmet teremt számodra a családod, a gyermekeid iránt, de legfőképpen önmagad iránt 🙂

Tudom, mert már sokaknál láttam működni. Ez a megoldás segít abban, hogy a napi stressz, szorongás, és ingerültség nagy részétől megszabadulj, miközben egyre elégedettebb és boldogabb leszel.

Tanuld meg hatékonyan kezelni a stresszt, legyél nyugodtabb, boldogabb a mindennapokban! Legyél kiegyensúlyozottabb a személyes kapcsolataidban, a munkahelyeden, és otthon is J

Álmodtál már valaha arról, hogy Te vagy a biztos pont a családod életében, miközben ez pozitív energiákkal tölt fel ahelyett, hogy felőrölne, vagy tönkre tenne?

Ha igen, szívesen látlak az Anyamentő Egyéni Foglalkozásokon, ahol:

 • Megszabadulhatsz a napi, vagy a régóta tartó negatív érzéseidtől, az égető feszültségektől, amire már egy ideje nem találod a megoldást.
 • Olyan új, pozitív érzéseket tapasztalhatsz meg (anyaként, nőként, társként, munkaerőként), amelyekről eddig csak álmodtál, vagy irigykedve figyelted, hogy másoknak miért megy ez olyan „könnyen”.
 • Harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb életvitelt sajátíthatsz el, stresszmentessé válnak a hétköznapjaid.
 • Jobbá válik a kapcsolatod a gyerekeiddel és a pároddal is, sőt még a munkahelyi viszonyaid is megváltozhatnak a nagyobb kiegyensúlyozottságodnak köszönhetően.
 • Nagyobb boldogságot, és több önbizalmat érhetsz el a foglalkozásokon elsajátított technika segítségével.
 • Könnyebben fogod megoldani az eddig hegyekként előtted tornyosuló feladatokat, problémákat, miközben önmagaddal, és a saját igényeiddel is többet törődsz.

Ha szeretnéd ezeket az előnyöket megtapasztalni, akkor ezen az űrlapon jelentkezhetsz, amint tudlak, visszahívlak, és megbeszéljük a részleteket.

Az Anyamentő Egyéni Foglalkozások neked szólnak, ha:

 • Szeretnél tartós, és személyre szabott megoldásokat kapni életed nagy problémáira, amikkel eddig nem boldogultál,
 • ebben kitartó, és tudatos vagy.
 • Úgy érzed, szeretnél harmonikusabban, kiegyensúlyozottabban működő családban élni, ami kicsit jobban hasonlít arra, amit annak idején megálmodtál.
 • Ha szeretnél régóta tartó családi traumáktól, kellemetlen élményektől megszabadulni.
 • Ha úgy érzed, hogy a gyermekednek is jól jönne egy kiegyensúlyozottabb, megértőbb, és jobban odafigyelni képes anya a mostani mindig fáradt, szomorú, vagy ideges helyett.
 • Ha már régóta nyomasztanak a negatív érzelmeid (pl. düh, tehetetlenség, maximalizmus, szorongás), amit nem mersz senkinek sem bevallani, de szívesen megszabadulnál tőlük.
 • Ha nem tudsz mit kezdeni a társadalom rengeteg elvárásával a nőkkel és a szerepeikkel szemben.
 • Sok minden zavar, vagy feszültté tesz a hétköznapokban, de fogalmad sincs, hogyan változtass rajta.
 • Kész vagy te magad is tenni a pozitív változás érdekében.
 • Nem szereted mások előtt kiteregetni a magánéleted titkait, legbelsőbb érzéseid, de úgy érzed, segítségre lenne szükséged, mert egyedül már nem megy.
 • Szereted a gyors, és tartós megoldásokat, ahol esetenként még magáról a problémáról sem kell, vagy nem kell hosszan beszélni.

Az Anyamentő Egyéni Foglalkozások heti egy alkalommal 60 percet vesznek igénybe, addig, míg a közösen megfogalmazott célt eléred, vagy elindultál a pozitív változás-változtatás lehetőségének irányába, elsajátítottad az EFT módszer alapjait, és már elég erősnek érzed magad, hogy egyedül is boldogulni fogsz.

Az Anyamentő Egyéni Foglalkozások során a problémáid érzelmi gyökerét keressük, és a negatív érzelmek feloldására fókuszálunk. Emellett megtanulsz egy gyorsan ható stressz kezelési technikát, amelyet bármilyen, naponta előforduló kellemetlen szituációban azonnal alkalmazni tudsz. Nem utolsó sorban: még a gyermekeidnek is megtaníthatod ezáltal, hogyan kezeljék a saját feszültségeiket!

Az Anyamentő Egyéni Foglalkozások során az EFT módszer mindennapi hatékony alkalmazásáról is szoktunk beszélgetni, ezáltal elsajátíthatod magának a technikának a használatát is.

A második alkalom után pedig otthon végezhető házi feladatokat kapnak azok, akik gyors eredményeket szeretnének elérni, ezzel is támogatjuk a gyorsabb, hatékonyabb és eredményesebb változást.

Ha szeretnéd ezeket az előnyöket megtapasztalni, akkor ezen az űrlapon jelentkezhetsz, amint tudlak, visszahívlak, és megbeszéljük a részleteket.

Mit mondtak, akik már részt vettek az Anyamentő Egyéni Foglalkozásokon?

Nagyon örülök, hogy egy nem mindennapi, de a mindennapokban igen jól használható eszköztárat kaphattam. Mindezt a szeretet, a tisztelet és a másik ember iránt érzett teljes odaadással történt.

Köszönöm az együtt töltött, rám szánt időt! Tiszteletem és megbecsülésem!

H. Szilvia

 

Nekem Zsuzsi segített jobban megismerni és megérteni saját magam és a saját feszültségeimet. Így könnyebben el is tudom fogadni ezeket.

Segített megérteni azt is, hogy a feszültségeim valójában mélyről jönnek, generációkon át, ragaszkodom hozzájuk, de megmutatta Nekem, hogy választhatok más utat is, és a módszer segítségével el is tudom engedni azokat. Gyakorlom, a módszerét, hogy úrrá tudjak lenni a stresszes helyzeteken. Sok köszönettel tartozom!

Köszönöm a segítséget!

B. Bea

 

Nagyon tetszett ez a számomra eddig ismeretlen módszer. Leginkább az fogott meg benne, hogy a kezelés elején felvázolt problémámra úgy kaptam segítséget, hogy az a gondolataim pozitív változásával együtt érkezett és erősödött. Egy-egy kezelés végére más perspektívából láttam a helyzetemet, és a gondolataim végre kitörtek az addigi egyirányú utcából. Érdekes, hogy a pesszimizmus a kezelés hatására hogyan válik lépcsőzetesen optimizmussá.

Köszönöm a segítséget.

S. Melinda

 

Nagyon jó önismereti módszer az EFT. Finoman rávezet, hogy ami problémánk van, azt mi saját magunknak okozzuk a gondolkodásunkkal. És ezek szinte már megkövesült gondolatok, magunktól sosem jutna eszünkbe, hogy van lehetőségünk egyszerűen mást gondolni.

Én ehhez kaptam nagy segítséget. És olyan finoman terel rá egy-egy kopogtatás egy új gondolatra, hogy szinte észre sem veszi az ember.

Nekem nagyon sokat segítettél, Zsuzsi, köszönöm szépen!

Sz. Timi

 További véleményeket itt olvashatsz >>

Szeretnék hasonló tapasztalatokkal gazdagabb lenni, ezért jelentkezem itt.

Miért érdemes eljönnöd az Anyamentő Egyéni Foglalkozásokra?

 • Mert megtanulod hatékonyan kezelni a stresszt,
 • Mert a mindennapi életben nyugodtabb, boldogabb, és kiegyensúlyozottabb leszel, ami kihat a személyes kapcsolataidra, a munkahelyi, és otthoni teljesítményedre,
 • Mert könnyebben fogod venni a sok párhuzamos szerepből adódó akadályt,
 • Mert egészen más minőségű kapcsolatod alakulhat ki a gyerekeiddel, ezért másképp kezeled majd az ő problémáikat is,
 • Mert megtanulsz hatékonyan segíteni a gyerekeidnek, és eligazítani őket a világ dolgaiban,
 • Mert ha problémás gyermek szülője vagy, itt megkönnyebbülést találhatsz,
 • Mert segítséget kapsz ahhoz, hogy mai, rohanó körülményeink között is elég jó anyává válhass (amiért egy nap még hálásak lesznek neked a gyerekeid).

Ha úgy érzed, hogy mindez lassan felőröl, összenyom téged, akkor nem érdemes tovább halogatnod, vagy a jó szerencsében bízva arra várnod, hogy majd minden megoldódik magától.
Hiszen Te tudod a legjobban, ha ideig-óráig meg is oldódnak a problémák, előbb-utóbb mindig visszatérnek. Te élsz vele évek óta együtt.

Igen, ezt szeretném elérni, jelentkezem itt

 

„Mi van, ha nekem nem működik?”

Az egyéni foglalkozások azoknak az anyáknak a legideálisabbak, akik nem szeretnék mások előtt kiteregetni a problémáikat, de régóta szenvednek attól, hogy nem tudják megoldani őket.
Az alkalmazott oldási módszerek kivétel nélkül mindenkinél működnek.
Amiben különbségek tapasztalhatóak: az időtartam, amíg egy probléma elkezd oldódni. Ezért nem az az igazi kérdés, hogy nekem működik-e az EFT, mint alkalmazott oldási módszer, hanem az, hogy hány foglalkozás szükséges a változás beindulásához.

Melyik anya ne érdemelné meg, hogy hetente egy órát magával is törődjön úgy, hogy hosszú távon avval még a családjának is jót tesz?
Hiszen egy kiegyensúlyozottabb, türelmesebb, mosolygósabb, és magabiztosabb anyukát / feleséget „kap vissza” a család a foglalkozások végeztével.

Hogy hogyan működik? Íme egy kis ízelítő

Nézd meg az alábbi videót, és próbáld ki magadon azt, amit látsz. Figyelj magadra, hogy tapasztalsz-e változást. Ha igen, akkor ennek a kis videónak a gyakorlatait annyiszor ismételheted, ahányszor szeretnéd.

De közben tudd, hogy minden más, célzott problémára is ilyen kiválóan működik az EFT, az Érzelmi Felszabadítás Technikája 🙂

Hogyan tudsz azzá válni, akivé szeretnél?

Mennyibe kerülnek az Anyamentő Egyéni Foglalkozások?

 

Az egyéni foglalkozások ára:

Az első konzultáció díja 10 000 Ft.

Az ezt követő foglalkozások ára kedvezőbb, 4 alkalmas bérlet vásárlása esetén: 36 000 Ft.

Bérlet vásárlása nélkül az egyéni foglalkozások díja továbbra is 10 000 Ft.

Miért éri meg bérletet vásárolni?

 • Mert 4 000 Ft kedvezményt nyújt az egyszeri foglalkozások díjához képest.
 • Mert igény esetén tartalmaz otthon elvégzendő feladatokat, melyek felgyorsítják a változást.
 • Mert nem személyfüggő. Ha a bérlet lejárta előtt megoldódnak a problémák, akkor a bérlet maradékát bármelyik családtagra át lehet ruházni, fél éven belül.

Hogyan jelentkezhetek Anyamentő Egyéni Foglalkozásokra?

Az Anyamentő Egyéni Foglalkozásokra ezen az űrlapon tudsz jelentkezni. Annyit kell tenned, hogy kitöltöd a jelentkezési lapot, és elküldöd nekem. A bejelentkezésedet követően az általad megadott telefonszámon keresni foglak, hogy az egyéni foglalkozás pontos időpontját egyeztessük, és az esetleges kérdésekre, részletekre szóban válaszoljak.

Az Anyamentő Egyéni Foglalkozások kétféleképpen történhetnek:

 • Személyesen találkozunk a Human Harmony Életmód Stúdióban, melynek címe: 1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. em. 6. (kaputelefon: 31)
 • Vagy, ha messzebb laksz, és megspórolnád az utazást, akkor (a telefonon megbeszélt összeg átutalását követően) skype-on is tarthatunk Anyamentő Egyéni Foglalkozást. Ez szokott a könnyebb, és mindenki számára kényelmesebb megoldás lenni.

Remélem, hamarosan találkozunk egy Anyamentő Egyéni Foglalkozás keretében, hogy megszabadulj a régóta hurcolt terheidtől 🙂

Ui: Ha kérdéseid vannak, vagy további információkat szeretnél kapni, akkor itt találod az elérhetőségeimet: Kapcsolat