Vélemények az Anyamentő Egyéni Foglalkozásokról

Vélemények az Anyamentő Egyéni Foglalkozásokról, és az EFT-ről

 

Nagyon örülök, hogy egy nem mindennapi, de a mindennapokban igen jól használható eszköztárat kaphattam. Mindezt a szeretet, a tisztelet és a másik ember iránt érzett teljes odaadással történt.

Köszönöm az együtt töltött, rám szánt időt! Tiszteletem és megbecsülésem!

H. Szilvia

 

Nekem Zsuzsi segített jobban megismerni és megérteni saját magam és a saját feszültségeimet. Így könnyebben el is tudom fogadni ezeket.

Segített megérteni azt is, hogy a feszültségeim valójában mélyről jönnek, generációkon át, ragaszkodom hozzájuk, de megmutatta Nekem, hogy választhatok más utat is, és a módszer segítségével el is tudom engedni azokat. Gyakorlom, a módszerét, hogy úrrá tudjak lenni a stresszes helyzeteken. Sok köszönettel tartozom!

Köszönöm a segítséget!

B. Bea

 

Nagyon tetszett ez a számomra eddig ismeretlen módszer. Leginkább az fogott meg benne, hogy a kezelés elején felvázolt problémámra úgy kaptam segítséget, hogy az a gondolataim pozitív változásával együtt érkezett és erősödött. Egy-egy kezelés végére más perspektívából láttam a helyzetemet, és a gondolataim végre kitörtek az addigi egyirányú utcából. Érdekes, hogy a pesszimizmus a kezelés hatására hogyan válik lépcsőzetesen optimizmussá.

Köszönöm a segítséget.

S. Melinda

 

Amikor először idejöttem, nagyon elkeseredett voltam. Minden ittlétem erősített engem abban, hogy jó helyre jöttem, és jó úton vagyok. Még nincs vége, de látom, hogy meg lehet változtatni azt, ami rossz.

Sikerült a szokásaimat, problémáimat más megközelítésben is meglátnom a módszer segítségével, így otthon is sokkal könnyebb a konfliktusaimat kezelnem.

Most kipróbálom pár hétig „elengedett kézzel” is képes vagyok-e rá, aztán tovább megyek ezen az úton.

B-G. Krisztina

 

Szelíden engedett láttatni, kívülről látnom azt,a mi belül, bennem van. Mindezt úgy, hogy néha még nevettem is magamon. Akkor is, amikor a legnyomorúságosabban éreztem magam. Köszönöm az érzést!

K. Balázs

 

Nagyon jó önismereti módszer az EFT. Finoman rávezet, hogy ami problémánk van, azt mi saját magunknak okozzuk a gondolkodásunkkal. És ezek szinte már megkövesült gondolatok, magunktól sosem jutna eszünkbe, hogy van lehetőségünk egyszerűen mást gondolni.

Én ehhez kaptam nagy segítséget. És olyan finoman terel rá egy-egy kopogtatás egy új gondolatra, hogy szinte észre sem veszi az ember.

Nekem nagyon sokat segítettél, Zsuzsi, köszönöm szépen!

Sz. Timi

 

Édesanyámtól kaptam ajándékba kopogtatást. Fő problémáim a mindennapokból jöttek, gyermekeim révén. Sokat kiabáltak, sokszor értetlenül. Párom is kevésbé vette ki részét az otthoni munkában. Már az első alkalmak után változást tapasztaltam mind gyermekeimnél, mind pedig a páromnál.

Két turnust jártam végig. A második végére a családi életünk teljesen harmonizálódott. A fiam megfeszülős, üvöltözős dühkitörései teljesen eltűntek. Lányom jobban eszik, és ha valahol valami kisebb baleset éri, akkor már nem üvölt fél órán keresztül teli torokból, mint ahogy azt korábban tette.

A bennem lévő – ebből fakadó – feszültség is teljesen megszűnt. Nagyobb figyelemmel, és türelemmel tudok feléjük fordulni. Köszönöm édesanyámnak a lehetőséget, és Sághy Zsuzsannának a szakszerű segítséget.

G.né T. Boglárka

 

Teljes kétségbeesésből indultam, és kitartással, illetve az EFT segítségével jutottam egy olyan helyre, ahol biztonság és a rendezett világ vesz körül.

R. András

 

Az elmúlt időszak, amíg EFT-re jártam, sokat segített a problémáim megoldásában, és magamról is sok újat megtudtam, tanultam egy kis önismeretet. Jó volt ide járni, és bár eddig lusta voltam a házi feladatot elvégezni, mert kényelmesebb volt eljönni, és itt foglalkozni a problémáimmal, amint rákényszerülök, otthon fogom folytatni az itt tanult gyakorlatokat.

Köszönöm a segítséget, Zsuzsi!

T. Andrea

 

Pánikbetegséggel (szédülés, infarktus tünetei: szívfájdalom, hátfájás, verejtékezés) fordultam ide. Sághy Zsuzsi megtanított a kopogtatásra, amivel önmagam is foglalkozom otthon.

2010. óta tart a betegségem, azóta 3 komoly roham volt rajtam. 2012. szeptemberétől heti 3-4 roham vált „megszokottá”. Pszichiáternél jártam, aki nyugtatót írt, attól egy kicsit jobban lettem, de más megoldást akartam a gyógyulásra. Az egyik barátnőm ajánlotta az EFT módszert, és úgy döntöttem 2013. februárban, hogy kipróbálom.

6 alkalmon vagyok túl, de bátran ajánlom az EFT-t mindenkinek. A kezelések alkalmával eddig nem ismert érzések és élmények birtokosa lettem, és ma már ott tarotok, hogy ha rám tör a roham: nem tart olyan sokáig, nem olyan intenzív, könnyebben kezelem, mint február előtt.

Köszönöm a segítséget! Félúton a gyógyulás felé…

N. Viktória

 

Talán emlékszik még rám: tavasszal jártam Önnél családállításon. Leginkább a fiamnak szerettem volna segíteni. Az édesapja halála után egy évvel depressziós lett. Azóta eltelt 3 év. Ez az állapot aztán visszatérni látszott, aztán úgy tűnt, hogy ez szinte állandósul.

A családállítás aztán nagyon sokat segített. B. kimozdult a “holtpontról”. Mára lassan, de biztosan halad az önálló életének megteremtésével. Ellátja magát, képes egyedül élni. Egyre több minden érdekli és tervezgeti az életét is. Ez hihetetlen nagy előrelépés! Hiszen korábban élni sem akart!

A családállítás alkalmával az édesapja és a közte levő konfliktussal terhelt viszonyt oldottuk. Amikor eljöttem Öntől felhívtam B.-t. Nagyon felszabadult volt a hangja. Arról kezdett beszélni, hogy úgy érzi, mintha megkönnyebbült volna, mintha terhet tett volna le. Ez a családállítás után azonnal történt, pedig ő természetesen nem tudta, mi történt!

Ami számomra még meglepetéssel szolgált az az, hogy amikor Önnél jártam családállításon az is világossá vált, hogy édesanyám és az én kapcsolatom is rendezni kell. Ez is alakulóban van. Sajnos ő még most sem szeretne  elengedni engem. Komoly, kitartó munka kell még a mai napig is, hogy ez szeretettel történjen meg. Biztosan azért választottam őt édesanyámnak, hogy a fiaimmal ne úgy cselekedjem, ahogy ő velem. Így sok szorongástól és fölösleges megfelelési kényszerérzéstől szabadulhatnak meg a fiaim. Olyanoktól, amiben nekem sokáig részem volt!

Hálás szívvel gondolok Önre!

V. Ibolya

 

Aug. 13-án megszületett I., a kislányunk. Nagyon vicces volt, mert emlékszel, pont arra kopogtattunk, hogy akkor jön amikor a legjobb lesz. És 13-án délután írtuk alá a bankban a szerződést a lakáshitelre! Emiatt izgultam a legjobban, hogy csak tudjunk szerződni, és utána szüljek 🙂

Szóval nagyon örültem! Leszerződtünk, én megnyugodtam, utána mentem pont a szülész dokinőmhöz vizsgálatra, azt mondta úgy néz ki pár napon belül meglesz a baba. Este jöttek is a fájások.Este fél 10-re már biztos voltam benne, hogy ebből szülés lesz, úgyhogy el is indultunk a kórházba 10 körül. Annyira gyorsan zajlott minden szerencsére, hogy aznap este még meg is szültem!

Nagyon jó élmény volt, mert nagyon gyorsan túl voltam rajta, és igazából könnyen is ment. Nem gondoltam volna, hogy egy szülés ilyen jó is lehet. Pedig az első kislányomat sem volt rossz szülni, viszont ott nagyon elfáradtam és kimerültem, pedig az is csak pár órát tartott, viszont sokkal tovább tartott a vajúdás fájdalmas része. Itt meg gyors volt minden, és olyan boldog voltam mikor végeztünk, hogy el sem akartam hinni, hogy tényleg kint van? Ennyi volt? Végeztünk, és nem lesz több fájás? Annyira örültem neki!! Mert fél 11 re értünk be, és fél 12-re már meg is született.

Nekem meg nagy élmény volt ismét az EFT 🙂 A visszereim gyógyulása még a dokinőmnek is feltűnt! Amúgy szülés után is sokat javult a helyzet, és most szebb, mint valaha.

Közben a költözés is megvolt.

Köszönöm szépen hogy az EFT-vel ennyit segítettél pont a szülés előtti időszakban, hogy helyükre kerüljenek bennem a dolgok!! Nyugodtan tudtam belevágni ebbe a nagy vállalkozásba, amiben most nyakig ülünk (új ház, új gyermek) :))

K-Sz. Timi

 

Kedves Zsuzsi!

Beszélgetéseink, az empátiád, segíteni akarásod eredményeként,úgy érzem most rendben vagyok. Nem azt mondom, hogy nincsenek rosszabb napjaim, de ezek mindig is lesznek – mint bárki másnak.Ez az egyik  a sok közül, amit úgy érzem sikerült elfogadnom, és tudom kezelni. Nem kell mindig, mindennek tökéletesnek lenni, és nem is az. Számomra jó volt ez a hosszabb szünet is, mert ezalatt helyére kerültek és letisztultak a dolgok bennem. Ez a jelenlegi állapot.(om)

Sok mindent tanultam Tőled is, és az 1-es tanfolyamon is. Hála és köszönet érte.

Ajánlottalak egy kedves ismerősömnek. Remélem összeszedi a bátorságát és hamarosan felkeres, mert már elég régen készül rá.

További sikereket kívánok a munkádban, és köszönök minden eddigi segítséget!

 K. D.-né Zsuzsa

 

Kedves Zsuzsa, Péter!

Köszönöm  a nekem és a gyerekeknek nyújtott sok segítséget, hogy egészségesebb, elfogadóbb légkörben tudjunk élni és képesek legyünk megkülönböztetni a felszínestől a lényegeset. Ne csak nézzünk, de lehetőség szerint lássunk is.

R-M. Éva